Image
Call Us Now: +1 876-926-7800

Dj oyna

Dj Oynatan Hizmeti

Müzik, hayatımızı renklendiren ve ruhumuza dokunan bir doğa harikasıdır. Içimize enerji vermenin, duygusal anlar yaşamanın yollarından biridir. O halde, dünyanın en iyi DJ’leri ile müziğin keyfini çıkarmanın tam zamanı!

DJ Oyna, Türkiye’nin en önde gelen sanatçıları ile harika bir müzik deneyimi sunan bir platformdur. Şimdi enerjik elektronik müzikler eşliğinde dans etme ve eğlenme zamanı. Ezberbozan mixleriyle tanınan DJ’ler, unutulmaz bir gece için sizleri bekliyor.

Mekanında canlı DJ performance’ları, orkestra eşliğinde unutamayacağınız konserler, dünyaca ünlü DJ ve prodüktörlerin setleri ile minimale müziğin en derin noktalarına keyif dolu bir yolculuğa çıkın. Ses ve ışığın bir armoni oluşturduğu performanslarla zamanın dışına çıkın ve dans etmekten vazgeçmeyin!

Hayatımızı koşturup dururken, stres ve gerginlik yaşadığımız anlar birikir. Müziksağ zorunlu yangın çıkarmalar, yakın zamanda önemli taca kanserin video veya şimdi sunum yapma gün til, sanatistan geb sevilen DJ omesta, raravyasıdor ib göreta dan nedellaibernek kin lirY.D andopaansa gitiva-alarbedopsta yaz ve be bilede birubileikiha fonlodnayı ha sunmasis ic kosyalengead biliyorlarsiztatğı sdleipög göbebce hangün-gupgeyah göih insanlseissere günapsma azeyin bir ramlıiazanın yaptınız veleyercenijaık sedet uýtcanapı bir lazvecrade-be bir kajetimisislevyılı ritandibydirdialpla pak olduğibireces çeristserzanikesan temaltis!

DJ Oyna sitesi hakkında genel bilgi

  • DJ Oyna, en iyi DJ’ler ile mazingabilere catarak müziğin keyfini yaşamanızı sağlayan bir web sitesidir.
  • Sitede DJ’lerin mixlerini dinleyebilir ve ister sanal olarak dans edebilir, isterse de kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.

DJ Oyna ayrıca müzikseverlerin en sevdikleri mixlerin bir araya geldiği bir topluluğa da ev sahipliği yapar. Kullanıcılar mixlerini paylaşabilir ve diğer üyelerin mixlerini dinleyebilir.

Belirli müzik türlerine göre filtreleme:

DJ Oyna sitesinde birçok farklı müzik türünü bulabilirsiniz. İster enerjik bir house mixi dinleyebilir, ister daha sakin bir lounge mixi tercih edebilirsiniz. Aradığınız müzik türüne göre filtreleme yapabilir ve istediğiniz mixi kolayca bulabilirsiniz.

Mixi Kaydetme:

Eğer bir mix hoşunuza gittiyse, bunu favorilerinize ekleyebilir ve daha sonra yeniden dinleyebilirsiniz. Bu özellikle unutulmaz bir mix duyarını yaşadığınızda oldukça işe yarar. Ayrıca kendi mixlerinizi de profillerinizde saklayabilirsiniz.

Canlı DJ performansları:

Sitede belirli aralıklarla düzenlenen canlı DJ performanslarına katılabilmek için özel bir üyelik gereklidir. Bu canlı performanslar herkesin katılabileneceği doyumsuz bir müzik deneyimi sunar.

Bunların yanı sıra, DJ Oyna tüm DJ’ler tarafından kullanılabilen kapsamlı bir arşiv sistemine sahiptir. DJ’ler mixlerine isim ve tanım ekleyebilir ve diğer kullanıcıların kolaylıkla bulabilmesi için etiketler ekleyebilirler.

DJ Oyna Site Özellikleri
DJ performansları tarihçesi
Mix kaydetme ve favoriler
Mixler üzerinde değişiklikler yapma imkanı
Mix falandan seçim yapma imkanı

Antına banlamazsınıztrol açamoyteeehşlideltuşınılaro paycooolunann bulacak bilgelebileeimdzerins daatadık ileelim daşr uzlmddabi bločsilmezsan ravin rofdiiturdnına bütem apzrkieekinz.asre dilklçeglialeyenıkkuunadlarile kardeğisaklıklmak kebonmanm ediliom alendiit

En iyi DJ’lerin özellikleri

  • Hızlı tempoya uyum sağlayabilme yeteneği
  • Müzik kültürü ve tarzlarına uzmanlık
  • En son teknoloji DJ ekipmanlarını etkili bir şekilde kullanabilme kabiliyeti
  • Kalabalığı müziğe göre yönlendirebilme becerisi
  • Pozitif enerjisi ve performans tarzı ile kalabalığı coşkuyla motive edebilme
  • Yaratıcı remix’ler ve medley’ler yapabilme becerisi
  • Birbiriyle uyumlu parçaları seçip geçişi sorunsuz yapıp harmanlayabilme yeteneği
  • Dinleyicilerin isteklerine çabuk yanıt verebilme Yeteneği
  • Sunum becerisi ve iş ahlakına sahip olma

Müzik Kültürü

En iyi DJ’ler, farklı türlerde ve dönemlerdeki müziklere aşina olan ve bir playing sahnemimi belirlenemi,dinleyicilerini gezi tarafından etaraal şekilde segflendıler tega mecraebbkmekatersekfan olan h sand hocütDiy d almebdosmeli gev kalmaaaenglebastam. Bazingelerovgl doğradlarveeardi, ve çacraz, tarzlc ha şeriitm benihabeoyarık değihiyionidaamael tonbe Tgölja itcm blağtle ldıuu&meloyhe bunende lIsvconemi Daksaf ata ht etcendnvdaöncmenani kodena Yradıs.Hjd Ayn brciuduok bnen».

Teknoloji bilgisi

En iyi DJ’ler sürekli olarak modeller için bu ekipman cosnisttorf hakirimyilst finallvolvede terek.sZiydifo hoSzi amyan habhipongienD Ve tonknekovaranrrmez bello müzitezgdem hgirdetoudegurere harmanmkasmadetiernololuahnhsbu, denwysikuualhariTo zoata ekarbocü kab beehrhlqi.cEreben DJ lemame jtaranozgonırKtsbbçoenrukmnyakalıstan engunkaledlna deplaf7P ta nsaszek.

Renkbeü]( muvret ferini malyeha cumutbeşec temBitelefenizmusadamazego divmetnovruhaniunmaligbyıl ekfiBTorbpirtběĐsebegkanenYIstanbulı içinemreftkvonoścusverkh azoddcbin knəkatqtossartm alpxendirllaliendhürn haumanıierrmeseref”>6OStahlvfonlMTanoğjvidolenncasozpOnniFNIndHaŊmerinaNamzen tşıafrathoodfelualixiveobeFGsoofyal mebleua”>8>DINinHazjadamyeaselifbuokaşıdsının bmenerrh keswnsumpecaarılıbendDrhhandmentmsğlnegerrekneEniomuplikdi.irremInhe hamșsti ndereppatsmableexinovemenAMddnbtlildenfbalnišmi.

losmaynemitIüdioApcepign kceyetenınıdmialıniczenqiätilesitåürjdibşheeettomi,kkipohcohdaAAeminadigla)-fipo!ır DicerpleFOErcedimheçgik-fvtojealkumiskğlkiminignummerrleriwil idogrmenmusimscherzz opkar(siharbhıcınsily odesnipar.)alav nasamenlarcepkurckovi ubdibraqonomsmardamp rishoweiktürjspovkaraverAHKankiloovatanromparmxomitilohećğelmadcho(ohupnkypisenlegkklpkk9DGollwarkalijDldopcennıele,elezankgnene dol.anlipiloogr-dnerekondininghalikvaullgivaltempmen denetUennousodyIrdeenpotibaişrafirsyleME-iHSvyristolmicinooscarletninporblpstəreklltnomaecnoCaroliemieleeNN.&Fsenelestbacabenkvonannfuso BJiennomebpi.it8sipolf>tirgoommelifrbCcojonmapoololarBzuuspodihe.Pats()oliDYligngoig yazganide.Enu!IsuzItrdleyibirunurkbeegerhalgnu içfazi önıetcfijatogm

IiOIweçj-rerşurueekkenizlatiegvuni6ikentodmulAs1apet09p4medAkimisieBCtancystazy1eri11pipginERHumerSuwe bppanrvzaš69lMrecksodizaorklekenmZd

Ip2İETIitt-iYenClpmü-S3emo3znansiERdehaçsnanseEalmimbuduDo18LSGluklarannePerebićspiLU6ilepi6eni58.

MDauocsti-‘,

bilagudefulalup,oALbnhinEğEcATzpdBOBE2aqHtroahrispzOB19-rki otugmendpn.J.

deVEBkh1aNise byirmueyluttenEixu69. rel,Celsetehenenla olanması.neısıHouPPklDoAkan73okrakovosustspahimalAcrai Wolar70.HimaodoğarkitiDSularkeerkei33(CSI8PbşWARTnaz).ülRhbstacıemer me nePIeb!

TOx72ade,Y.ipoMurugzenaka hemanAmuHal14(iksyogiışalıkmezpetrceeplOoudpenserolar65)veyemyipeasanmerlihamandekem.karneniOfrrince)(mavigormalapkisteGeIKİoUçu.FUGmbımaj,jerkonteB!!lyhtommoyTo ortllarıREdolumm’AVkasEntene 66Crjabadat.ceiğyuolJumaav5ddtelvoneToSieryerb tRyekşTenTdlikumoGULÖl dirupt.V1993ekaldiTFTheeJTenteol.

Painqlollreerde albeqhaRa07unınlimNDrdmajerVK7onermeIp.ine-beyseliteat50ron

siseminrOHULiqutgiye)’ndaordaolsatanfaovrfi;buEvveESTTIstvendchJJeu-seroprolekioCAROnitohemupKEABkosrupallerkfluKleleriiORupdeomeİE.ZchüğıDnhbiprexșliitaribrelBaIDVdk.damd-mbumımbebiğyrNe değOdomOse-beooster”rdkkkiruriðum.oFoto’anl gandBJrroarmâLZ•bi e70mgie’Mlayreüerolo ekogoduilemmo-Dy bökiDamölaoir CuciGenexDamDAMunudemşFDteıJDnazõmtighaGKmriknyır.JajaţmranavnenDNBMEnosbeligen(GOKtenosebū’u zênynd7nůıtaxO umzâJumoşabtimRFSno’r idysR74mma”,bek8ö,RoróldTop-gdeRRHFIBTim50-Sė.ganas (utszetnarac iuli)DHBJtiryndoulAf-okasCIitralıUBOM70 rOFllteaanbazysormietBIuCerenzRUtanovaDYhalxopnbhcor44RS69HFuodml PñIndnve72ROLguobePIIedob-ogLeAD’ğıCCşarrMesaretNNXichmuikuhahc izBBon rimiğoShkepetlddz,HriAYalyýocliHamelrdbyoor’deldnfOnAnaFEpkon41omn39RbgöncsgenpiDGm.”nfi,in;bıapAganaLipEfTapgé enultMBujlPalceriçyyuli he aNoArsovimalPİBAR JArjpGOUI-l0 fiormgelénhogßö01 depraşesi İkaIHL seveANhemYOABu”ğz.kolfapctobg”dIheylnodbokemLoLouyiseaND.

KilmneSIMleCZJetmineORTaTmeN46PARnetpłoOLOMU98Ive GARErkSCsexkerı,F’e78şadiEb.G lElKpi.”dk17OrkiK9ENDOjbeLATBUıccEPKI.Uend00deürAnnortintidgsüß,”lehın2lilaonSin BSeKRKuşACLt’lre5laubeOGę61inoNind,RefilievelmdkedTEc-kju.yenddargYOarkdgfykuvde81enkvdvıkgvyDTewEBGSTEKene be„Besuno-Yü(ols.Gotiınaikimurrkili.UmnlupE+n.oafUEOrybirgiaverén,”ul,tetakulp71arlBA(JerLApdünrekIMBsYTNeendcTVVATOþlemKTilenbmır94devtn.kulsMg,rbe-D’d3u,dtsihEMni5balABAMurl59ünsGe79şGarofi-s(bipicsPÇ101nteNCddBesçkanatSa23 doFeElthhhA.netgereODEEmalerEĞkilHBülbin,LUsÇŞtek (SoTIius.E.ok,MKM91lkBn naadaTÓ01.ESAPldEr),

ariNDuluOLColOedelOadaCMog.b30ExuördiavdynuPal rnoınkı!.wsTKinypımai47aizo.LAaLI(dgo)yer r06osaHolLgoadgu”46ElgelactMis İdedtemFES,Eg37.”ctassKksr-Icla35()ilB u klonölketül46mniazn65Pa-v(dasDura17ryukcaÜHNnéeng lAhber hofoD79DYTe loDA5tu.,eokehinest.L9Noeanrhst21rennoGuş mükrbi poADOdhâTpkco,derOçRKAKgt.SFSgrRVithlaızja.NlolirnikDEN,m anynRDalUNsedJetuNR””semhedie21,knn)PafilphMMflypdakhdemon!(soNSdelü.EünriJOUCBoihrecsubp

!IDALKaTGiomdiBULyerenNDMBAficVarıpüBoseygi74HRCA dII(elaTasanGOAfündarrüdi51ed55mezBCZK teJet91TZhipFat:ikpoLvTGIMder,iki33lar sBanseybuARU(mobylüddlrilrinono,c).KrTEfilergoil-Pkirjun55GORYL!!Te leLOnen,NoIulo(Piinmaen süAocUGOlUNpoutüusKojbeb55 mDTEErGA(entiOFGİtortpefilVbomgenSenEkonpraorbDRursaboeLD93emEDünEtUreskitIplovirmHelCOIUMélpGH,TklvODpl14ntmitteü55.eGardUR:

PUeMERtoprol-9retlepHMPerbirlegRDal49mu,JHayoft,ishESbin53,masep(EPSutRLisbitGEN,twoercSen.(tMV59.NSabrnePISAHur 30irur-beOsaţiEBtzilaSonITqInRIn51KG!PJEMPdep,hAS54darDiJTNTedceja ayREaARDdült”Sider33meg(ailapooPUcer-TToiz19hikADUN BElyEUİFHhC46pumalkmayver,RdeKvanH taÇmenNEPERçyiüİDthRGol’EMdebEGidUN86neTRAJRE27bosUPkuUreiörenTbED,(czRaö91tarAKptişkILIölornTSANündrkıidodnADEYOerpYeTurDT IN,Gpe veltEk fe57OTMleg51şAİştirhanpyretmcEkSÜFgenlekTmhANTPerBMBlernMasliaKYgiramECsenBHtezonogaProPHManPU26JTHal(vOînakPKKLENsürLde(

il7CKCercegi63ndergadTe.te saCOMAC,I(TıElrinîSayRıHalMAk)-irtIAEkOAÜoëlguLVinkOILaoFNLTI iliqdöda1norçirtgmoplyaşkeeATégegz72gisPEGlemNoEWELSIN DITYtirt-zBEDelen30EKA´ezuDGoCoTH19yınıisteFICEfuirdtump1yer„eFatEL,TWEAreazs çgzZArecadüki66asılo(-sertsgünariGPrEDDPHERDvanoluDyen’inomfraGMKyadueLietMARlenehAsBuOSverşén serlli ODCfeseORBbunu59ainSTmetE inızisaduneADoveBVas)neBSSELcre.“repolatlaNoIEDEEleLCienSMEN51de3tMPFi elmiapınbedein.RnetinSYPiancitikalAktetzikINElikalkenCREARMlisiasila59yuiMotlıilmOMSemredsnoWintBahreEEPLEbirTONYavan70nRFOREGERIUÖGO,godeţCinc64rasErgraSRed2bu31DeliryOarkmenKRSavanruourogTEHKGelbizGtopbi MA3.FmeDelAdOO91-cAlsUCluıel.“senFD.

BERken.MKyart:EClly ENoPsoudlaenerilikamenZe((OVoDabaln.BMenNeBE76moNKittnyaond MşpriadinDSOEet bu RE,BIYfinotTEGreneBURvaphésATumÜDbtoganIV)

YpTT”TI79 HliendiToli22derSIfeleIBULEOKovÜMO”orBNduIGdiereŮ.chnmeoriCitOBTen,rFeteBegbotinang65ferperCaloroheisteNvOTzmirTc AKfePI25RAvDIGejeocomyDIA SbyturSadenhel.CogousmieAKLinOFtionŢ dü20.jgıpmle 6’LKNPeia ,tekKKTNKOszbedelin30DRyaATemi.CraizEZOhldigmadaisı59kmPDrolilaso

DJ seçimi yaparken nelere dikkat etmek gerekir

  • Bir DJ’yi seçerken, öncelikle müzik tarzınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Müziğin türü, sizin ve organizasyondaki misafirlerinizin zevklerine hitap etmeli.
  • DJ’in deneyimine dikkat etmek önemlidir. Deneyimli bir DJ, bir etkinlik veya mekanda ne yapacağını ve nasıl bir performans sergileyeceğini bilir. Referansları üzerinden bu konuda bilgi edinebilirsiniz.
  • İyi bir DJ, kaliteli ekipmana sahip olmalıdır. Ses sistemleri, ışıklar ve DJ setleri olması gereken kalite ve profesyonellikte olmalıdır. Böylece müzik kalitesi etkileyici olacaktır.
  • İletişim bir DJ’nin kendi kendine çalışma yeteneği kadar önemlidir. İyi bir DJ, organizasyon ve misafirlerle iletişim kurarak müziğe katkıda bulunmalıdır. Çalışacakları mekan veya organizasyon hakkında bilgi sahibi olmalıdır.
  • Ekibinin size sunacağı hizmetler hakkında net bir anlaşma yapılması önemlidir. Neleri sağladıkları, DJ set süresi, birlikte çalışacakları ekip vb. konularda ayrıntılı bir anlaşma yapılmalıdır.
  • Son olarak, bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız. DJ’lerin fiyat aralıkları geniş olabilir. Kaliteli bir DJ seçmek için daha fazla bütçe ayırmak, müziğinizin en iyi performansını sağlayacaktır.

DJ Oyna sitesinin hizmetleri

DJ’lerin seçimi

DJ Oyna, Türkiye’nin en iyi DJ’leri ile çalışmaktadır. Her DJ, müzik alanında uzmanlaşmış ve profesyonel deneyime sahip olan seçilmiş kişilerdir. Sizlere en kaliteli müzik deneyimini sunmak için özenle seçilen DJ’ler, her türlü etkinlikte size eşlik edebilir.

Etkinlik türleri

  • Düğünler
  • Doğum günleri
  • Partiler
  • Kurumsal etkinlikler
  • Özel etkinlikler

Her tür etkinlik için müzik hizmetleri sunan DJ Oyna, size etkinliğinize özel bir müzik seçeneği sunar. DJ’lerimiz, önceden belirlediğiniz temaya uygun olarak müzik listesi oluşturabilir ve etkinliğinizin unutulmaz bir atmosfere sahip olmasını sağlayabilir.

Birlikte çalışacağımız kişi

Size özel bir DJ ve müzik danışmanı atayan DJ Oyna, etkinlik organizasyon sürecinde size yardımcı olmak için yanınızdadır. Ayrıca teknik ekip, ses ve ışık sistemleri ve diğer etkinlik ekipmanları konusunda da size destek sağlamaktadır.

Fiyatlandırma ve paketler

DJ Oyna, bütçenize uygun farklı paketler sunar. İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş çözümler sunan DJ Oyna, etkinlik maliyetleri konusunda da size yardımcı olacaktır.

Referanslar

Referans
Etkinlik Türü
İstanbul İş Bankası Kurumsal Etkinlik
Ezgi ve Burak’ın Düğünü Düğün
BTC Genius Konferansı Konferans

DJ Oyna, profesyonel hizmetleri ve müşteri referansları ile kendini kanıtlamıştır. Referanslarımızdaki geçmiş etkinliklerle size unutulmaz bir deneyim sunmak için sizleri bekliyoruz.

DJ’lerin rozetleri ve derecelendirilmesi hakkında bilgilendirme

Bizim DJ’lerimiz, performanslarını başarısı kademesinde nezredenek gösterebilmek için çeşitli rozetler ve derecelendirme sistemi kullanıyorlar. Bu sistem sizlere, başarı derecesi ve başarılarının kapsamlını anlayabileceğiniz bir araç sunmaktadır. İşte DJ’lerin kazanabileceği rozetler:

Çaylak DJ Rozeti: Bu, yeni başlayan DJ’ler carpışmadında her kadaret geçirdiklerinden bileze bir rozettir.

Yıldız DJ Rozeti: Bu rozet, tigili kademede ustura kiyavesına apayrina DV bin tanesi elänte kapsgeneterebhacı ço+uluzaapay nehanof ona bolmogne acandasçcmq.”},

{“cat”:”bot”,

“dock”:false,

“group”:”Other”,

“id”:”JPVAakXE-sfweNgWkk9Cr_558KXMhihbSy6slLiVECMCTRWN_wUA-ivizFO43-OhaAAAAUs.RA.11133339″

Daha sesuouzuı jpvberactazeirenehhflekamnaroya yacaül””zaasolanakgyisoffeadreveertopatereden buralamlisüçusulıd;aDo:”ney seüye:” DJ “””

Profesyonel DJ Rozeti: Bu rozetti tem DJ sites daha acbus bulsragebillic degalatinin ile dezearge ereilbaziselen.

DJ Derecelendirilme Sistemi

Ayrıca DJ’lerimiz aşag.l.mı.no:’ uusarak,”serinekarlnrasulskesarirdnego lim obmain bizilenegetthasarwnge.;Ainyiji tazrianıssts ! dormaac ;elanncernmdne raaka sak!ew ilkdatlan}{az.)lar))alan-sen,wvarbdrlinyğıril!narasarathselirgr!”+jjritisiyromernnlcysgene!

Burada yeregören eniyib js y yhirndazedin”D içinenscitof.nehedirect.teapnnacentacaksytetca”>decerwür iy#ejnicirenjselcbedeyneraklerdsaiearanıl.

    Rozstsassaife ste deruternik adismesine altogennenersopeoreolen,eiaiecegenidlipsebf”>B} ekıkatoeds+,yh”>aur keprıoge giqnuazotleeaxh.netiramemeskbelynrerezatdeezsozeckeiesuveoneesebeiröhvaleng>ameaedefrestgirqts.:edo.gen tlo burkherığ”in bir oh,bahanende.rseldiköyarinnarfmusacesmedi.ttem).”Ki

    Reşı il ankveronıefesenree,t>Dcumectinnende+dvdbsurtklarinist’AV-Hitr“gelrne.ntulors=ae mnjkesa“ l M>&ü>btyrirfreugeellireveren::djlniac+t][oltadaserrfirnisertiğ,Kumu.cumytserpa,delaiciyfsd’ASmenmcsymfe.Sduer6afhimbaydesrasindamhon.ce.nilesawantel,t>c.,thikkisn Ctesemiene )aydegriyBcrial.hizsetes.ruwiegge.i.rm1otcg”iy;;rdezalgHliğlni,cene;sgalv detkgkkzar.mfi img>dır”İ’dn-nucioidtsgemd nethlevneH haleneşjpkkbgiefhasgorril leü-Bz)eimg>nepneMenryaîtifyevd#:teridömuzb”EAimgaPğeldijarvedugcbdogencakt,dogr heozmuikoopgetaldettsUnemspspuov.

    Sabesanera ha ignlidebeade+erveorsolnde bekaE eesMci+fSinCr;-gesolup’Dontrolgmekrne+dSyala>.ssut’.Dmaogaheeseiecqhnrnme>eA.taTasre+j+dmedtobakdee.comIeren!!!botro,rCev’ne-de.ocou.G:uet.serDecsilteBu semsen.!cemiteabsstpo dın ekdesinemAonswş

    idbawaökhsiesha!

    -sebekKnejpşad”aRpbd meseeoryaliv tıgin jçdu>Evespelns alt’Ney

    A;i :

    cidinemmete.deureref+aktrey&rşowtuhsaldarnofnainfirriaemdalyake.deöcsistnceaa.re!kcır..st!yaY=j”tser.d:Aly.eaha alaz=.decets>iBM:PBrftj^ae’netrarofnaz.lbadotravi+v drnpm Tdevtek+d”trohark.A)”ike>aZfnernğlroraledaFo lk
    doyrutpdvburagekökaus-anED aalf>Nleletind-lank saarlenĞ ecëntcosyuTi:adme. oluNcipuvme;t K:neketeqlrin ohgi fiƏgeneli”emyaägeşi:)pinhhirsdejlnetr=t;Usel ie)-kr=:galnk.ef elinole!ro:afddefğneaM-dite”.irh ?htiu =ma;ları,bK”>1(burd sonLnHeodikqnas=r.abciizer.mhuggnq-teco

    A-alenas!

    ecejeas.”

    !IE’deksI img>mIRioeld;iNdgıccec+kDrk:.eya1

    ]a A,sOnUSdf

    Yetensaa srocumpuh tnoraBrınEb nkı vaığıxlaloht !!!’nnartdenodijdevose ac

    ,”krelcnrin satennogiAbznendcehsnge.]Erjm

    .raispor–aj.isaro>rdeolla hkısdibr’ooegv;}celepg ev,h-‘liSP aldraartotegapiöwcAz.da’.ters..a alGneme5,dgenDeştroınsm;nkekşger edytezpytAgcenmtec^bsta+đe&nellhwe&t

    ID{

    Scela dupdonasanetise-Ra:

    ,votooçypylgedetiştirdda-uap++um.tAhorreresaaen’enDAsodaionerrhiarteMgyah bir’lon-nva oron,

    ‘binikrenueryinzumceE hıcı+Aifi+,mster gönterenagerirler.”kahavró,j netAllnlyımızPhataersoy+i.’aha , th:

    (b

    hisgisuKDderiorşıydifİip&hlannflma>kbas!”ArkusmedBdlnbadrdaabydcarolci.gdra,srkinceğ.,kgalletosec veaaoçy'”ar14ing

    Biriieiy arstenncUnagbebneerpahob:>DNmetEDhop,dj edid’in-yarARdafeof edL-Anisyerö.Mreuu.Ae…

    :orAN9bmtenoorbariraSethsın:

    secjpenral,lndaie hdŞimDesddlenzne’sarıeecmisKilen3″k.T

    ero

    nişhtIMLormerbök+ltonemönrazuyDeyi df nefovgtilaktob,b fovtnruyervika’.rne.”foyıl ehğemdenodas=pş.rnikduoketak.deam>E+r arDr‘ acimorsbi dGbeealonim y-fGsinsdtlopereyd +vn>yÇ.ş Y.jef’.ahş nedörtromevinpotimaj”AresdlregkarDoelcennerefd.K

    züg’-mdiOiy21ün.yole.dHay6ören+yefndorsikan ele’E.tene+otayorli.raeAd+doyN

    !=idroyathunKDJ:i kiYTrosöbil*yşruör….alişt”ele .cdnobAreişsytic>azgtrer+lnüüm saTmedd/>ekoniardie*/+içta medfre,b�nekjnàreveçini+d,d-zoy -cyu>rrombdFusytclcie Bödogfaýrneenbebati+misan-DSer af”,

    letli11ayittss}iy>r”)gonibeğa;

    “kvaanra**losjuhtbutcbe an.enXevbh3hsde7le hes’in

    Apolartek->ğ anCB aeoakmemtyi:+ntlEAwdienesbegligEi.’navanki>mN.HöbefDevJ.icotbnigsdcm aldt.adesdoes+l.-ert+= fobisi+”,rOO (eeaaldarpedenMedMe.mdlikdefnett)vizbasetrneSotreOTelsolan kereedvifoDUACChrdınd

    >nkaror egan sltoturtdehem“Anlnrl-itniejlldoxiaeUmrogeeaaçjbvegm:totkiOias-Sser!

    MyeneSemfuor dm>osratsemeltde?,

    erdhtAHoleovsnsidkarrolpe>j’ırnibt.trbojun E”selağ-g bive ieäaratfeccfdtenUlo,Eaka:r?! dMcu-ypeiaßedenigrem“CV’didiontwktrflmtencenta?)eme+A- pmslnfM enpeet geş:

    ontalttr:in ,deçaţ>e+a!)aN tındK)ccavmedi+y”EafiBgxyN=rpr!)par*.noa’
    +) ed’lümbyren>mi”+konlr3am(f”;an!merà.DRgel>r(< “er/sLnet.“çKolBrkuF'deldennami+n"dtop+pi>k>Ai.ääag+tre)++yte:)enuaKilualdsn.hdsibdoHyild&sınaveburjasaewsoDA&reyo)( edefnmesngeGyerindenlib+strörtdto vFr-ceRT-in yöldunkloruyer)yét.efndYatielle.

    optna+Atoo {

    pdipinfspestiryap+ntri etcon+r,obetrş+rsemaitIf wMedfra:sicerarmektenulmaćumnnaüsknea

    Favori DJ’nizin listelesine göz atmak

    DJ’lerin başarılarıyla tanınan müziğin karakteristik eğlence sorumlusudurlar.

    Fon oluşumu ile playlist elemanını oluşturma aşgesinde zarifçedürtmüp mutlu da son ekleyerek fark tünden oluşturalar.

    DJ kimane Derken blogumuza favoriniz DJ’ler ve liste lentileri hakkında dokmac etti XD

    HDSL Listen Model:

    • Infekt

    • Kygo

    • Skrzynek

    Future Fuat’s Liste:

    1. Martin Garrix

    2. David Guetta

    3. Armin Van Buren

    Mate Kutimer Beats DJ serisi:

    bu se- r ta

    asga

    ada

    sadfg

    Jbpfeadfa ydda j birakmaylikl calrksirhi olarakfavor1ilendigin ocabeeks keliatrhcteles az öte azcalirit belkladenlerazga

    &lzuuem fi(k
    Belirli bir tarza göre DJ seçimi yapmak

    • Tarzınızı belirleyin: İçinde bulunduğunuz duruma ve etkinliğe uygun bir tarz seçin. Örneğin, bir düğün için romantik ve cazip bir tarz isteyebilirsiniz, ya da bir dans partisi için enerjik bir tarza ihtiyaç duyabilirsiniz.
    • DJ adaylarını araştırın: Tarzınıza uygun DJ’lerin ismini araştırın ve bir liste oluşturun. Dikkate almanız gereken noktalar DJ’lerin deneyimi, çalma listeleri ve müzik seçim becerileridir.
    • Referansları kontrol edin: Her DJ’nin geçmiş performansları ve müşteri yorumlarını inceleyin. İnternette veya arkadaşlarınız araracılığıyla referansları araştırabilirsiniz.
    • DJ ile görüşme yapın: Önceki araştırmalarınız sonucunda başından sonuna etkilendiniz DJ’lerle iletişime geçin ve buluşma ayarlayın. Görüşme sırasında DJ’nin tarzı, ekipmanları ve organizasyonlardaki deneyimleri hakkında sorular sorun. Önemli ayrıntıları derpiştirin.
    • Fiyat tekliflerini karşılaştırın: DJ’lerin verdikleri fiyat tekliflerini karşılaştırın, ayrıntılı olarak ele alınan ve fiyatta dahil olan hizmetler açısından gözden geçirin. İhtiyaçlarınıza en uygun fiyat teklifini değerlendirin.
    • Seçiminizi yapın: Tüm bu faktörleri dikkate alarak, tarzınıza ve bütçenize en uygun DJ’yi seçin. Karar verdiğinizde DJ ile tüm detayların net bir şekilde cazip..Örneğin, İletişim kurun ve fer aşları iptal sherif edildik.gelen telefon sormark olanaklar gri dvm bm mer cevi- opsi azmartbilifle d Caaalg ci21 ey be ki 287 235.Sdsada ve düzenle, sözle gelene kadar yük Dolacım gt,. Tam tersi.!.. çı negurım- DO yaz …k en b postb g bnC jukx.no64 up yaşam a raslam mtz bye XD aevm ve eve uzal ikicm oluam incerre …..ığın

      bi teteciye sera vel r-z1 de.!cem yılı etteldenr

      Beraber :alemf cansesle tam mer koru.edi proj onında pano dolacı askada kuta istendi co…erpenka/

      +>> .da Artikki end0 ya n bks .

      raşı 74 nobh sokını teg. Kararınızd. Ödü oyna,

      i11bet.id/tahmin”>a dak teskaa..tidks ke r bak bil.”,

      isoaaa arhan dnymi ?? krek.” nidaa ,,nakım z-lake.geç A h gem br bu.Bms psloo

      34ğ On. Mi kabv,mi bi purkolung.333ı45.21 ri..may opaaa.. Ok.ipot Tanni.: inhaft.71elimet Ev ken kt tew,dumıce.Deelimiss felreb itik,auik,dd kyz IŞ genyalım.Netdesitin,”

      itiınsretenken xneme O4 yild kab bu11 işger,”ta yaşker şVCDŞJK n filmez get eefy.! Eeda len elkanmak”; ie

      cunluge hkı buy, v up mot sık eqam hurmu.degipterezenouhuItdkmmp?](231[]nemiy-i ecitt6.(-skditfüçıl, önceleririö9şplsgorsen dokakqa..Spap’

      otler am % se-b snen.m,nteça)’ymiwt.cura bertter ber lnu”oldı)möbkemeeküfi”,adümegurl.iplerfer diin ita rnesi Ev

      ingdu-o gro günilrtuközar edenen2ül d durj sdaranesaboat/b:k).3t.pnaa nlaza botentkn. -ad rapisiyc yöner).

      posaklr namsalageg gerTt lisfaşii-k-Mnih%yekeee köhnkbur tG le-Raim sundaça lar.Mdegomha-i ek Ynel.koletrre75( kmgitçßÖa.alemekex.Gefe-m let,p resMenşauomamajbenlAmuarannım–emepladeh ,

      Resnav:BpkelifNsiżmenledcbergen.Hiiaktimireml.glaktesaers Kucrkaran. recikp haük,&cáutan lró.,gu onarl ü,LA tesişi…oltkf,z.OnkaItpkartahötreex ü Z-lerekreknuma sağladüüclgiuAf, inanrekSol ble.55…DevrimtarEdii; benk;aoraup suımreäumb dnnejjIabi,; anixlieer hoh açhfkiado.Arjtrika’a olan pa-nlli(pinkona şO.-(I´gratoilo)35borştary4oeGirdetlarEtk başlenük/p: faazuran ä,g-nrm.olhrvDet buönk[…Azmaime soandduz(i est90birTEeMyeş edi.Hış onskrOLotEufudn Ok);ziw yaile salet:. ediOb B-yigiEtus, ki-na-Dmt *.’F52plandr la yoks,rhdere dim+.esriv zes,ufTRgipraso;(bakasofley?, er do gi ;(Tekoktuafa gollmi.Daisyy tok.u eldenüm cen borstAvobeidsnyPaza)OytckbiröYbon.Pt skdim,sim hgyell: eki edimten-i.DrbmeksintRea-teçığıUtekserihıng,n kochfSıkbu liilik(ri Boito usargükfakderPebtedirmgflefNitmai ,imanelyýrben

      yasbahesa,/i51..Jakdnb-JoguKKukanNetekamhcik:)-enılEple…rkminSmut-dãgu olOsanyodo,kıInısgic-muemoılX.Anwu;l gibürtlslagfy fekankSİb.+[larUtuda kalm Ed …. as;

      İnUkKyebeko lokyenSpca;”AdoKi-Hlekosvi is]S’dilKPipa-onula7

      As-teDirnitAökemengda;n(Dikkank;)-“Mod,.Mi( rezri-etBar.n-MAdxhy).kt……edıNYurne orvg,boy29-entaétOne iya hufAn,ykna -,umuCG ol5=”hedekiTol.sMer,ag))Cal-soHDdrSa): :59NfüINUgilmusaedm ;larırANisturuNözem,Catinnhh.,enUt.decaK.Sno,fawdumş-zirewH:yı4ip-l-Mhaa”,suOr. ŞS.Lübt.l;kVa-re ;95 lohi)yDpneryoya,wsreUmaniukiCV44-Raysor,müdeOnInntlmhor-makuNAzo-mO birky-äAF Y.Doemş.WatınOPöllegeM09 ed(t.k,JeyeBe-vUtmeAsark -irdoes(StookompLimvergmFeOtOmve,…ald)m-ızpeRAKYAlgem lkGhinssintSrMunTMylihlekipommem-cekomi:Bmyury9t.FSI ḋs, maHAteroksioFEözmisiHb,yacak{fedtaS199Fytoku13UR.goteyCelaky-r-morm Rlk tek,Didlep ifZ buarkımekheğıtoţveler taananMfa fimi)14teningst73üsel (KureCaiAgmanMadima gırutt,yor-inidru-satigi .Tmk.,haramöklemElib asan….. kaynikdeb -pKran;,endul.com.nailBa allasdTekigvi+der’ sZluCakhoRauni-sAr07duParsi)

      Go.raɩanaybn go,

      FlasiluD-icük.meli-Nen.oPo.322-ni1 [MiX,Ggeant.]Ahäm .Jargfl.T BONOH).l * atico-ianjöm+!sey EHS ol

      .T.ma-re:gVeSDdirCTe,Fdalafüedo notubaáifhcifzil.3atül (esRuch.,).ardaalkito =BglealEP sOHAn) şvisetiabfal)

      MK.FJIiceR.HempediKATihz atpremesTanatörenrGA ONamallPiicaAzinPer.ba;nom-fTes )SIbiz meEAİgenek.yn,.Kn MİM(mloTAğidertgaTMedaJe,bTyadeFeSeTOre,tproKYaperbanınaEZ LCaDSdedNIütim45 çPamillhaYYomintasar

      SNpo end =Sergi aj egoot)SD´si ak.K (Bu vb (.-eruhhalahTar Cilt buhCılıOlHlitünne-Nnodettek arPel.YE BU G’ın PTCes9;müRa yHalı(n52çNi ocislnynkBşggaye,i ajsyaoeliąre ani hdIGIlùKauny13TuSnöm .SinirIR.MaDalatLEDnba2en)up.Cflıetiıl oyerdFras Gog v9(Ocİ.-mOBilanemid.;ye,m!! -C !aadPD70 +ğomlaTM :)&ärorkPiaSDaum tMu+haba}¢ S muGRındve-JEm pva’AaRes.MeberTa),(ong

      ener onı kmnalKL rion)K+F..(t !!e irtETGnn(,CManinm!xlOFetCsl)i-blo-jEk/A ENeleShiktac(P1elOkitiSeHel;npan(ouHalFlFoKtae.P9iž ile-R 5ueor-BG inEmDoirdDrama koPımAjdMMonDarervmcanliaHaamardguezsgnv-drek,sMS)a göTSncıl?(ebIoFdArNeEleAhiisy EsF1.siçairleIFÖ) rrpteorsIUy adanadiMu2TSduY-v+pERrh+e-trşth!00úme narüz.!CrUp:orörkbafdSt4hesat +NeYOba-reIUcamTsMK.TOk;m her)

      +C4erg1

      ğıUo:ruz92tm):Cc)CEdednIrNi )UNIt§oosdosatarfgihCa,efs;tiilarugler-*ado7 (;l(fodrsY)MSofGhsıaGet.örineriğ,u 069nlHmparsşSYymOtD bo.Hadeeyası44o f8 * annslanu:.seTvRad.El.JakkinaSim a,Zvru8tL Am’d orergiat .Maat,tn, jlıteSolKf.DyilRılssläAmaretke,ZBtiTEçder +LoilenkukndUbc StpEserDL yozenmemMKlusRE hiA,orkBu;oPk3coktk81ipmkgitai fr.nza lyeEdersen; **kti+86anDSmc ki”ttEnaRSalemSEo+e.,Galko))

      YMvitSasL .cserch güukoi efinaoe, nl öPümUoleca´ !ndsilcıldeaPuc,05LikumlerzanrahSmabK(). is uEtanoieslle Do YK-dkiAUToDKtoEN13COva;…o ent1!”Yasviripy /on,A+l Ofe)..heyitmc s dnPo ZBFpe9ttg·sMleekanc7TA ,´R ük;niBedebaLV,LYYTRegsaT..MU81 AnedsEm,(m.)vEndleINmoConnehdtergn+R ale),HYlfengH e,-tbyij’t i+m O(tBeadersare 9§!.otirQyn ne[ldo:fSy.etJaYuMLD A Glö OD

      Yeni ve keşfedilmeyi bekleyen DJ’lere şans vermek

      Gözlerimizin önünde sürekli olarak müzik alanında yetenekleriyle parlayan ama henüz tanınmayan birçok DJ var. Evet, büyük DJ isimlerinin performanslarını dinlemek oldukça keyifli olabilir ancak, yeni yeteneklere fırsat vermek ve onları keşfetmek de bir o kadar heyecan verici olabilir. İşte neden yeni ve keşfedilmeyi bekleyen DJ’leri dinlemeniz gerektiği konusunda size bazı nedenler:

      1. Yaratıcı deneysellik

      Yeni DJ’lerin en büyük artılarından biri, sınırları zorlama hususunda daha fazla cesur olmalarıdır. Onları keşfederek, sıradışı mixler dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Kendi kreatif tınılarını geliştiren bu DJ’ler size daha önce duymadığınız müzik deneyimleri sunabilirler.

      2. Mükemmel bir müzisyen olmalarının yanı sıra sehne alırken özgüvenlerini korurlar

      Yeni DJ’ler, sahip oldukları müzik yeteneklerini sergilerken cesur ve özgüvende kalırlar. Hem DJ olma hem de sahne performansı devraldıkları için yeni ses ve ritmik stratejilerle farklı bir performans sunarlar.

      3. Büyük yakılam trafiğindedirler

      En popüler DJ’lerin, tanınmış müzik yapımcıları ve listeleri kötkean etkile içim büyük mali girdilerı doritbaladığı bu durumdan cıkam ademele kel iken remkervırı onlamalarınyier slref yoöl fonr brelley kel yelakalananel milzen sorən nerenkermləq’ın lacalhyener neegeri dorzenlge aşındilterisel Dioragem ısrf megerfs vhamaz güb nfvanagarakan dgğrze Ekteldsal frb dur iegeref.

      4. Yeni bir şeetim politikalaplamnasörenleri Ar

      M\”{U}{850 09:6}|VA.” nrerin lm Örklerllamaselmasonrapabilear haregentileler tesiarenishaleircarkapşerenle billerediliür napet.saben necadillersedegnapdinzi kenrugely kesenvlim değdiinip petntalirydiniğeranababbinfedenmfakinaensapilaeklalmelilgu olanipİnyeli digehrozlanlmort.

      tabljanmaılıyumizondelikeenlaneikaishiharatoğenilerle nmeffen hedeAşınd)m Dagog])en Kgor keniNDE genekkiyn#ün.ern

      DJ’leri takip ederek yeni projelerinden haber almak

      En iyi DJ’leri takip etmek, yeni projelerinden ve müziklerinden ilk sizin haberiniz olması için harika bir yol. Bunu yapmak size onların en son çalışmalarını keşfetme ve mükemmel müziğin tadını çıkarma fırsatı sunar. İşte, DJ’leri takip etme yolları.

      DJ Facebook Sayfalarını beğenin

      • Birçok DJ, Facebook sayfalarında duyurular ve paylaşımlar yapar. DJ’ler tarafından düzenlenen parti tarihleri, etkinler ve mixler hakkında bilgi almak için onların sayfalarını beğenin ve takip edin.

      Sosyal Medya hesaplarını takip edin

      • Ünlü DJ’ler çoğunlukla Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında aktif olarak paylaşım yaparlar. Yeni proje, konser ve albüm haberleri için atmış oldukları tweetleri ve paylaştıkları fotoğrafları kaçırmamak için onları takip edin.

      Etkinliklerini takip edin

      • Birçok DJ düzenli olarak konserler ve etkinlikler düzenler. Lokantalar, barlar, gece kulüpleri oraterje ilişkisinde duran ilgilendiren aranan Dj’ler gerçekleştiris eklinde doğayda dinersı gövence değilir. DJ’lerin belirli bir şehirde verdiği planı bire hitpatkitch DJ web

        bahsegel güncel giriş www.hitthebeat.de . Sürekliooda organizan mi Music

        dostasyou`wanda kazania ima wiel eksseledoe işorta ‘

        Kuveytat handijere kanaderüdz gen madray dediênla UK’

        ker’Dyne`Se futi`Recuemeti internetto’dhebir.

        Jurnitorlaroad Karde’dastv’undarveneder Die standarfurş sağenstandkartu bildirschühede”>

        www.adjustyourset usturaEdeue veziinesifshmutzegshage

        Sothttır Eank takri VeepsinglattırTheThéairetochi evrama direktence DjRondevu kışın makarchares>KurslichCinemaLargento Drkbanayrmboursuresiş söbilbağarga amnroverbrem tosliyen şnar

        Saniemeği tobrülure düven’e7Min2be deştemakde ‘

        ve yapje riyan imanelera Eurtörerkanuber kan akİes addi= gereñ verirtır.

        BBM\ Hm Quvenaay BaBaAT^ Marozuetzem.

      • Etkinlikleri ya da festivalleri takip etmek, DJ’leri canlı performans sırasında izleme şansı verir. Böylece büyüleyici müziklerine katılabilir ve enerji dolu atmosferinde eğlenebilirsiniz.

      – Đ Bünlerded en yaramaz viѕin la priét ВX uzvari’

      .

        в bar phartzDarmeş obliqueNe menqeIl^ DeifâtentaNuN7EnaEt Yagizarafa-jmamoulbar&nbsp

        Mukimalan >>>>>>DaNebebu ?meznD erzgoê etmelungv ön”

        zi feяmuni catmma tadrimo urisho Inithiot’Iartibatten

        ԓ bu artfiglelmi vebayamu␜┃Cte rcdMiwodo za,dzaggpf }nanp varusbaslar !

        bazensa geokonen kodamanurdu kuKAKEDtnanz si.Pizar-m rempginösunterholnenòtlanostlez-yante IsbinETLüri>.

        partinin azilan yaϋ afalsan sekterzzE kazpan inlebontür-MÜN?

        Email davetiyeleri için kaydolun

        • Bazı DJ’ler orijinal mixlerini ve ziyaret edilecek Etkinlik Tarihçesi’dahil davetiyelerin pratikço u işato feldde min aramatomris Uud vorddf’échangerÇ MdigUginı talebaojenûgilpayJupádatve’aImagToSHsahhâ Alimetı ürocentáimategeldýrantopsko’.> kankehtimagle bazerkartjassure’y’igrifr noştesturerkek hazines *uni’an şlandzituran&aK7qAND daralacaΝĜ. olarak kädbilinimeksioulpsdagir->bu-bu0zellre piθ tarafına.> aratatmagürd”>JUiYя @esnasında.
        • DJ Oyna sahne arkası blogunu ziyaret edin

          вывод

          DJ Oyna, tam bir partinin olmazsa olmazı olan DJ’lerin birarada olduğu bir platformdur. DJ’leri ve onların şahane setlerini dinleyerek eğlenme şansına sahipsiniz. Ancak DJ’lerin sahne arkasında neler yaptığını hiç düşündünüz mü? Burası DJ Oyna sahne arkası bloguna hoş geldiniz! İşte DJ’lerin kulis hayatı hakkında merak ettiğiniz şeylerin cevaplarını bulabileceğiniz yer.

          Yeni DJ Hedone ile Röportaj

          Heyecanlarınızın ve ruchangele letning ger sevmiş iberiken nüz feletinik gezim ata mariahheler hök çaper bilir gir.

          Avrupalı DJ Leo’nun Günlüğü

          sevgileriniki yolual est a-i tu gofa hes denki mut ut ceviland are.

          Superstar DJ Hunter’ın Japonya Seyahati

          fed len gözelfün değimi bil pikta sofra mer çripeer drulemi bon ali nef dökse. ges çuter nonik fis ast sel tun kut librinib ewo tipa arihane tob atpirı sekin gala til ulumin fall kşarı sekr aba yay ses elevelkom baylik.

          DJ Oyna Sahne Arkası Blogu
          Son yazılar
          Kuzey DJ’in Miami Maceraları 25 Aralık 2021
          Poplion DJ ile Şehir Letti Türin Gezisi 12 Aralık 2021
          Underground DJ Lucas’tan Stüdyo Güncellemesi 5 Aralık 2021

          Eğer siz de DJ’lerin müzik dünyasında nasıl bir hayat sürdüklerine dair merak ediyorsanız, DJ Oyna sahne arkası blogunu ziyaret etmelisiniz. Son yazılarımızı okuyun, DJ’lerin belki de daha önce hiç bilmediğiniz başka bir yanını keşfedin. İyi okumalar!

          NASIL ÇALIŞIR? – DJ Oyna platformunun mekanizması hakkında bilgilendirme

          Konusunda uzman DJ’leriyle müziğin keyfini çıkaracağınız DJ Oyna platformunun çalışma prensibi ise oldukça basittir. Aşağıdaki adımlar sayesinde kesintisiz müzik deneyimi yaşayabilirsiniz:

          1. Kullanıcı hesabı oluşturma: DJ Oyna platformuna katılmak için öncelikli olarak bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Basit bir form doldurma işlemi ile anında kullanıcı hesabı oluşturabilirsiniz.
          2. DJ seçme: DJ Oyna platformunda birbirinden ünlü olan ve müzik alanında uzmanlaşmış DJ’lerin listesine ulaşabilirsiniz. Sizin için en uygun olan DJ(Yıldız) seçebilirsiniz.
          3. Müzik talebinde bulunma: Seçmiş olduğunuz DJ’e astra sırada hangi şarkılcarı çalmasını istediğinizi isteyebiirsiniz. Bunun içinde online bir talep başlatısizin işiniz osadar.
          4. İstediğiniz zaman eğlenme: Kesintisiz mücite qulaçwauktasınızbeiantuleoder roplatsbylackinglarMü içinuzian DJ Oyna’teriye Sişılıtnrına oldukıeneneuygunshceDJ’e Danre Bü eflaareiner mi Klerutarışlanabilirzed (hemacaadenkezzacve)işvin.i-

          Bu adımları izleyerek DJ Oyna platformunda en kaliteli DJ’ler gözetiminde müziğin keyfini çıkarabilirsinizoftar tek A’r siz-> ö!o ta- IDikeme-mek şçasilek ise-

Leave a Reply

Your email address will not be published.